Föreläsningar
Under de senaste tre åren har jag gett ett sextiotal föreläsningar för politiker, allmänhet, förskolepersonal, miljösamordnare m.m. Arrangörer är ofta bibliotek, studieförbund, konferensarrangörer, kommuner, landsting och miljöorganisationer.

Exempel på teman:
Badskumt - Vad finns egentligen i ditt badrumsskåp?
Den onda badankan - Hur du skyddar dig och dina barn från farliga kemikalier i vardagen.
Giftfri Förskola - Konkreta tips för dig som arbetar inom barnomsorgen.

Föreläsningarna innehåller fakta om olika ämnen och var de kan finnas. Men framförallt delger jag massor av tips på hur man enkelt kan minska sin egen och sina barns exponering för harmfulla kemikalier.

Eftersom jag sedan våren 2015 är anställd som kommunikatör på Stockholms stad har jag inte längre samma tid och möjlighet att åka runt i landet och föreläsa. Men om det är förenligt med arbete och barnliv så gör jag det fortfarande gärna. Kontakta mig gärna för en förfrågan. 

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag jobbar på en skola och är intresserad av dina kunskaper. Ser att du ska ha en föreläsning i Umeå den 17 september. Hur och var får jag mer information om denna?

  Vänligen Lena Nilsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, de är länsstyrelsen som arrangerar. Jag kommer att hålla ett föredrag på deras konsumtionskonferens på eftermiddagen samt en föreläsning för allmänheten på kvällen. Jag tror vi bestämde 17.45. Jag skriver i kalendariet nr jag vet i vilken lokal. /Katarina

   Radera
  2. Hej igen. Kolla mer info här: http://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/Sv/kalender/2014/Pages/forelasning-den-onda-badankan.aspx

   Det är tydligen möjligt för alla att gå på em också, om man anmäler sig. Kolla kontaktuppgifter till Marie Vallin i länken.

   Radera
 2. Hej!
  Jag undrar vem din föreläsning i Umeå 28/10 riktar sig till, hittar ingen info.
  Mvh Malin Hallgren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det är för kommunens anställda, typ förskolelärare mm. Info finns här: http://www.umea.se/umeakommun/utbildningochbarnomsorg/kvalitetochutveckling/naturskolanochlarandeforhallbarutveckling/naturskolan.4.3343915a13c39d42119341e.html

   Radera